Albirar.cat

Octavi Fornés

Quant a...

Software Architect, Fullstack designer & developer, Agile specialist

Per què jo?

Sóc un professional de TI molt experimentat. Vaig treballar com a desenvolupador, dissenyador, analista funcional, arquitecte de programari i, fins i tot, operador de dades. Vaig treballar en una àmplia varietat de sectors d'empreses, com, entre d'altres, el govern, la indústria, les assegurances, el comerç electrònic de moda, el comerç electrònic de llibres, etc.
La meva carrera professional es va iniciar el 1984, però malgrat aquesta llarga experiència continuo en procés d'aprenentatge, perquè crec que en TI no n'hi ha prou amb el coneixement actual i s'han d'aprendre noves tecnologies, frameworks, llenguatges de programació, metodologies, etc.

Recomanacions

Coneixements

Arquitecte i dissenyador

Arquitecte i dissenyador

He dissenyat i definit entorns de desenvolupament, estructura d'aplicacions, patrons de software, etc. He dissenyat amb el suport dels principals entorns de desenvolupament i tecnologies: Spring framework, AngularJS, REST, JSP, etc. Puc dissenyar qualsevol aplicació i, per això mateix, també sóc un bon desenvolupador ja que entenc perfectament els requeriments i la estructura global de l'aplicació

Desenvolupador

Desenvolupador

He desenvolupat en molts llenguatges, tant en back com en front: Java, JSP, Twig, Javascript, HMTL5, CSS3, C, C++, Assembler x86, etc. També he utilitzat diverses llibreries, principalment SpringFramework, AngularJS i Bootstrap.

Gestor Agile de Projectes

Gestor de Projectes

He estat responsable de diversos projectes, tot aplicant diverses metodologies. Fins i tot, he hagut de dissenyar processos específics per a un entorn compartit (client i diversos proveïdors) de desenvolupament. Agile és, avui dia, la millor metodologia per a gestionar projectes i productes. Proporciono accés a un compte JIRA per a gestionar projectes dels meus clients.

Eines, llenguatges i plataformes

CV

Llenguatges de programació

Java - (8.x)

JSP

Javascript

HTML5

CSS3

Eines & Metodologia

JIRA Software

Eclipse & Spring Tool Set (STS) - (IDEs)

Git

Maven

Scrum - (Metodologia)

Frameworks

Spring - (4.x, MVC, Security, )

AngularJS

Bootstrap - (3.x, 4.x)

Projectes

Contacte

Per email...

Contacteu...

Cookies